Matex Symbol
Despre Matex

În prezent deținem spații de producție de cca. 1200 m2, din care cca. 200 m2 sunt spații administrative. Împreună cu cei 35 de angajați formăm o echipă capabilă sa raspundem cu succes exigentelor partenerilor noștri.

Ne străduim să creăm și să menținem relații puternice cu clienții, relații bazate pe încredere, seriozitate, calitatea componentelor, capacitate de reacție rapidă.

Vă putem oferi consultanță, dezvoltare de prototipuri, putem lucra în strânsă colaborare cu clienții nostri pentru a dezvolta și transforma ideile în realitate.

Bielomatik
Bosch
Ulma
Eckerle
Emerson
Fujikura
Hanna Instruments
CSI Romania
Te putem ajuta cu

Strunjire

Deoarece ne place să fim la curent cu tot ce este nou pe piață, sectorul nostru de strunjire este mereu îmbunatățit cu utilaje de ultima generație, astfel încât să putem realiza o gamă largă de produse, conform cerintelor clienților noștrii, cu o calitate superioară și în cel mai scurt timp.

Frezare

Deoarece ne place să fim la curent cu tot ce este nou pe piață, sectorul nostru de frezare este mereu îmbunatățit cu utilaje de ultima generație, astfel încât să putem realiza o gamă largă de produse, conform cerintelor clienților noștrii, cu o calitate superioară și în cel mai scurt timp.

Montaj subansamble

Atenția la detaliu combinată cu experiența face ca produsele noastre să fie în conformitatea standardelor cerute de către client. Fiecare ansamblu cât și subansamblu, înainte de a fi livrate la clientul final, trec printr-o inspecție tehnică detaliată de către specialiștii nostri.

Loialitatea și angajamentul nostru este demonstrat prin investiții în utilaje de prelucrare de înaltă tehnologie, care combinate cu metodele tradiționale și cu personal calificat ne permit să producem componente de calitate la prețuri competitive.

Calitate

Calitatea reprezintă conformitatea, fiabilitatea, respectarea condițiilor de livrare a produselor comandate și de furnizare a serviciilor noastre. De asemenea colaborăm cu furnizori care asigură materiale de calitate. Sistemul nostru de management al calității corespunde stadiului actual al tehnicii, îndeplinește cerințele normelor ISO 9001:2015 și are caracter obligatoriu pentru toți angajații.

Cu sistemul nostru managerial de calitate vor fi urmărite, evaluate și îmbunătățite permanent toate procesele desfășurate în cadrul firmei.

Certificate de calitate
Contactează-ne

Completează formularul și trimite-ne un e-mail iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp